Четвъртък, 04 Юли 2024
 
Пазарджик

Кметът Куленски уволни шефката на “Пазари и озеленяване“

  27.05.2024 10:12             
Кметът Куленски уволни шефката на “Пазари и озеленяване“
Граждани с оплакваха от косенето и пръскането срещу кърлежи и комари

ПАЗАРДЖИК. Със заповед на кмета Петър Куленски е освободен управителят на Бюджетно мероприятие “Стопанисване и управление на общински пазари и комунални дейности“ („Пазари и озеленяване“) Иванка Николова, съобщиха от пресцентъра на общината. До избора на нов управител временно длъжността ще бъде изпълнявана от действащия зам.-управител на бюджетното мероприятие.

Причините за освобождаването на Николова са показаните незадоволителни резултати в реформирането на бюджетното мероприятие. „За всички е видно, че има проблем с косенето на тревните площи. Очаквах вече всички дейности да бъдат с наложен ред, ясни графици, дисциплина и предвидимост на качеството на изпълнението. Това не се случи. Благодаря на г-жа Николова за усилията – желаем й успех.“, коментира кметът Петър Куленски.

(Зн)

 

 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. МОКРИЩЕ. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 500 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. БРАТАНИЦА. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 200 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ДАВАМ ПОД НАЕМ АПАРТАМЕНТ ГР.СОФИЯ-ЦЕНТЪР - 0885377334
Всички