Спорт

От държавното по самбо: Титла и сребро за Александър Вълканов и Ноа Иванов от СК "Самбо Пазарджик"

  27.05.2024 17:48             
От държавното по самбо: Титла и сребро за Александър Вълканов и Ноа Иванов от СК \

ПАНАГЮРИЩЕ-ПАЗАРДЖИК. Отлично представяне направиха двамата млади състезатели от СК „Самбо Пазарджик“ на Държавния личен шампионат за момчета – шампионска и вицешампионска титли. Александър Вълканов в категория до 42 кг се изкачи на най-високото стъпало на стълбицата и заслужено се окичи със златото, след като успя да елиминира всички свои съперници. Петокласникът от Спортното училище Ноа Иванов също постигна добро класиране, като спечели сребърния медал в категория до 60 кг. Шампионатът се състоя в Панагюрище и в него взеха участие най-силните отбори от цялата страна.

Междувременно от СК „Кодокан“ съобщават за важни състезания, които предстоят за пазарджишките джудисти. На 1 и 2 юни в Грац, Австрия, Христо Вълков и Емил Вълчев ще се борят за медали на Европейската купа по джудо за мъже.

Отново на 1 и 2 юни в Гьор, Унгария, Денислав Медаров ще се включи в Европейската купа по джудо за юноши, а Пролет Тончева, Йоанна Алексиева и Стилян Гушков ще участват в Балканското първенство по джудо за юноши и девойки, което ще се състои в град Подгорица, Черна гора, уточняват от СК „Кодокан“.

(Зн).


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. МОКРИЩЕ. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 500 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. БРАТАНИЦА. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 200 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ДАВАМ ПОД НАЕМ АПАРТАМЕНТ ГР.СОФИЯ-ЦЕНТЪР - 0885377334
Всички