Регионът

90-годишен юбилей отпразнува читалището в Симеоновец

  28.05.2024 11:21             
90-годишен юбилей отпразнува читалището в Симеоновец

Отбелязана беше и 60-годишнината на Женска певческа група за автентичен фолклор "Росен здравец"

С богата фолклорна програма читалищното ръководство в с. Симеоновец отбеляза 90 години читалищна дейност и 60 години от създаването на Женска певческа група за автентичен фолклор "Росен здравец".

Да уважат председателят на Читалището Николай Кавазов, както и всички самодейци и членове на Настоятелството дойдоха Кметът на Симеоновец и Кметът на община Септември- Кирил Герасимов и Васка Рачева, заедно с народния представител Стефан Мирев. След като приветстваха всички, дали своя принос за съхраняване на автентичния фолклор в селото, кметовете и депутатът се ангажираха и за в бъдеще да се грижат, както до сега за осигуряване на всичко необходимо за материалната база и културните дейности в Симеоновец.

Кметът Герасимов благодари на Стефан Мирев за осигуреното финансиране за двете новоасфалтирани улици в селото и поиска в рамките на тази година да осигури средства за нови тротоари и за още улици, които чакат за асфалт.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЗАМЕНЯМ АПАРТАМЕНТ В ПАЗАРДЖИК ЗА АПАРТАМЕНТ ВЪВ ВЕЛИНГРАД. 0896 357 762

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

СДРУЖЕНИЕ "БЪДЕЩЕ" - ГР. ПАЗАРДЖИК ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ РЕХАБИЛИТАТОР В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ С РАБОТНО ВРЕМЕ 4 ЧАСА, С МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, МОЖЕ И ПЕНСИОНЕР ИЛИ СТУДЕНТ. 0879 001 031
Всички