Регионът

За безплатния спектакъл в петък: Побързайте и запишете децата си!

  29.05.2024 13:17             
За безплатния спектакъл в петък: Побързайте и запишете децата си!

ПЕЩЕРА. Побързайте и запишете децата си за безплатния куклен спектакъл, който ще се играе този петък, от 11.00 ч., на сцената на читалище "Развитие - 1873" в Пещера, приканват организаторите. Да приомним, че постановката "Палавникът" на хасковския театър "Иван Димов" гостува в града, тя е подарък от "Биовет"АД за всички малчугани, на възраст от 4 до 10 години, по случай 1 юни - Ден на детето.. Тъй като местата в салона са ограничени е добре да направите предварителна заявка за своето дете или внуче. Придружителите на децата също ще гледат постановката безплатно.Разбира се, децата от Капитан Димитриево и Радилово също са добре дошли.

Какво ще видят малките в “Пакостникът”?

Няма дете което да не прави онези нежни и весели пакости. Но, включи ли се в тях някой възрастен пакостник, играта загрубява. Даже става неприятна. Как по весел начин и игра да се преборим с лошотията и всичко да завърши добре ще разберете, ако гледате новия куклен спектакъл – “Пакостникът“. Веселбата е гарантирана!„Пакосникът“ е и бенефис на режисьора  Янко Митев и неговия живот на сцената. 45 години, над двеста и петдесет изиграни роли, петнадесет написани и поставени пиеси, много международни и национални награди.

„Пакостникът“ е забавен детски спектакъл от  Йозеф Пеер и Лео Спачил.
Сценичен вариант и постановка  Янко Митев. Сценография и кукли Наталия Гочева и Христина Младенович – Храстче. В ролите: Стефана Дункова, Илиян Диков и Нелина Михайлова.

Заявете своето присъствие на тел: 0887 384 533.

(Зн)
 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЗАМЕНЯМ АПАРТАМЕНТ В ПАЗАРДЖИК ЗА АПАРТАМЕНТ ВЪВ ВЕЛИНГРАД. 0896 357 762

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

СДРУЖЕНИЕ "БЪДЕЩЕ" - ГР. ПАЗАРДЖИК ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ РЕХАБИЛИТАТОР В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ С РАБОТНО ВРЕМЕ 4 ЧАСА, С МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, МОЖЕ И ПЕНСИОНЕР ИЛИ СТУДЕНТ. 0879 001 031
Всички