Избори

Мехмед Мандраджиев, Мустафа Бухов, Муса Мандраджи и Ибрахим Фатих се срещнаха с жителите на велинградското село Бутрева

  29.05.2024 17:43             
Мехмед Мандраджиев, Мустафа Бухов, Муса Мандраджи и Ибрахим Фатих се срещнаха с жителите на велинградското село Бутрева

Кандидатите за народни представители от листата на ДПС за Пазарджишки избирателен район Мехмед Мандраджиев, Мустафа Бухов, Муса Мандраджи и Ибрахим Фатих се срещнаха с жителите на велинградското село Бутрева. Те бяха придружени от председателя на Областния съвет на партията – Юмер Хамза и общинския председател от Велинград – Исмаил Моллов. 

Пред жителите на селото бе представена кандидатската листа за 50-ото Народно събрание и Европейския парламент.

На хората бе съобщено и това, че е решен един от инфраструктурните проблеми в селото – асфалтирането на пътя. Осигурени са средства за осъществяването на проекта. Селото е съставно от махала Дренкова, осигурени са финанси и за асфалтирането на пътя към махала Бузгова, както и за улиците на Бутрева.

Присъстващите благодариха за това, което ДПС прави за махалите и населените места в района им, като поставиха и други два важни въпроса – канализацията на Бутрева и необходимостта от минипречиствателна станция за отпадните води.

На срещата присъстваха и общинските съветници от Велинград – Ибрахим Муса, Мустафа Еюпов и Злати Льотин, те също поеха ангажимент да продължат да се срещат с хората от Бутрева и да решават техните проблеми на регионално ниво.

За двете листи на ДПС, на 9-и юни, гласувайте с бюлетина №28!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЗАМЕНЯМ АПАРТАМЕНТ В ПАЗАРДЖИК ЗА АПАРТАМЕНТ ВЪВ ВЕЛИНГРАД. 0896 357 762

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

СДРУЖЕНИЕ "БЪДЕЩЕ" - ГР. ПАЗАРДЖИК ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ РЕХАБИЛИТАТОР В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ С РАБОТНО ВРЕМЕ 4 ЧАСА, С МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, МОЖЕ И ПЕНСИОНЕР ИЛИ СТУДЕНТ. 0879 001 031
Всички