Освен Общината, и прокуратурата проверява случая с насилие в детската градина във Велинград

  30.05.2024 11:19             
Освен Общината, и прокуратурата проверява случая с насилие в детската градина във Велинград

Както писахме по-рано днес ТУК, кметът на Велинград д-р Костадин Коев издаде заповед за проверка на случая с насилие над дете от страна на възпитателка в детска градина "Фантазия". Бояна Сестримска, главен специалист „Връзки с обществеността” в Общината коентира, че кметът Костадин Коев е издал заповед за съставяне на комисия, която да извърши проверка на случай, за който се твърди, че възпитателка в детска градина "Фантазия" е упражнила насилие над дете. Да припомним, че за ситуацията се разбра, след като късно снощи (29 май) са публикувани кадри, в които се вижда, че възпитателката удря дете.

От Апелативна прокуратура в Пловдив съобщиха, че също проверяват случая и ще представят информация по казуса по-късно днес.

На провеждащата се в момента сесия на Общинския съвет има десетина човека, които искат да изразят своя протест срещу случилото се. На заседанието присъства и директорът на детското заведение Мая Якимова. "Разгледах и снимките, видях всичко и ще излезна със становище, след като направя проверката по случая", обясни Мая Якимова пред колегите от БНТ.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. МОКРИЩЕ. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 500 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. БРАТАНИЦА. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 200 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ДАВАМ ПОД НАЕМ АПАРТАМЕНТ ГР.СОФИЯ-ЦЕНТЪР - 0885377334
Всички