Избори

Кандидатите за народни представители от ДПС Мехмед Мандраджиев и Мустафа Бухов се срещнаха с хората в Кръстава, запознаха се с проблемите им

  30.05.2024 11:45             
Кандидатите за народни представители от ДПС Мехмед Мандраджиев и Мустафа Бухов се срещнаха с хората в Кръстава, запознаха се с проблемите им

Кандидатите за народни представители от ДПС Мехмед Мандраджиев и Мустафа Бухов проведоха среща с хората от село Кръстава. В срещата взеха участие председателят на Общинския съвет на ДПС - Велинград Исмаил Моллов и общинските съветници от ДПС Мустафа Еюпов и Ибрахим Муса .

Като основни проблеми на населеното място, което е едно от големите села в община Велинград, хората посочиха необходимостта от подобряване на инфраструктурата на уличната мрежа и асфалтирането й. Поставен бе и въпросът защо за Кръстава няма предвидени средства за улиците в одобрения списък на инфраструктурни проекти на общините в одобрен в Закона за изменение на държавния бюджет, гласуван от Народното събрание през месец април 2024 г., както и за непосилните данъци, които трябва да плащат хората, които берат диворастящи плодове и гъби, особено за червените боровинки, които има в изобилие в землището на село Кръстава.

Присъстващите жители от Кръстава изразиха задоволство от реконструкцията на сградата на училището, която се извършва в момента, изградената нова детска градина, на която остана само да се извърши вътрешно оборудване и предстоящото изграждане на физкултурен салон,  за който е осигурено финансиране и предстои да се проведе обществена поръчка за избор на изпълнител.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Свързани