Крими

Водач с фалшива шофьорска книжка, уж издадена от Испания, друг кара с 3.08 промила, отнема предимство, става ПТП

  30.05.2024 12:38             
Водач с фалшива шофьорска книжка, уж издадена от Испания, друг кара с 3.08 промила, отнема предимство, става ПТП

Двама шофьори са задържани в арестите на полицейските управления в Септември и Пазарджик. Вчера екип на РУ-Септември извършил проверка на джип «Мерцедес» с водач 25-годишен жител на Ветрен. Той представил на униформените шофьорска книжка издадена от Кралство Испания. След направените проверки в информационните масиви на МВР и в резултат на направен експертен анализ се оказало, че свидетелството е неистинско.

На кръстовището между улиците «Генерал Гурко» и «Цар Симеон 1» в областния град станал пътен инцидент. 54-годишен мъж от пазарджишкото село Юнаците навлязъл в кръстовището с лек автомобил «Шкода» и отнел предимството на «Рено» с водач 18-годишно момиче от областния град. Последвал удар, при който за радост няма пострадали хора. На мястото незабавно пристигнали служители на сектор «Пътна полиция», които тествали двамата участници в инцидента с дрегер. При мъжа уредът отчел «скромните» 3.08 промила концентрация на алкохол в издишания въздух. И по двата случая се водят бързи производства, а водачите са задържани за срок от 24 часа. 

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик       


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЗАМЕНЯМ АПАРТАМЕНТ В ПАЗАРДЖИК ЗА АПАРТАМЕНТ ВЪВ ВЕЛИНГРАД. 0896 357 762

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

СДРУЖЕНИЕ "БЪДЕЩЕ" - ГР. ПАЗАРДЖИК ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ РЕХАБИЛИТАТОР В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ С РАБОТНО ВРЕМЕ 4 ЧАСА, С МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, МОЖЕ И ПЕНСИОНЕР ИЛИ СТУДЕНТ. 0879 001 031
Всички