Избори

Ивайло Шотев и Христо Петров - Ицо Хазарта от ПП-ДБ се срещнаха с граждани в центъра на Пазарджик

  30.05.2024 15:38             
Ивайло Шотев и Христо Петров - Ицо Хазарта от ПП-ДБ се срещнаха с граждани в центъра на Пазарджик

По повод предстоящите избори на 9 юни Ивайло Шотев, водач на листата на „Продължаваме промяната – Демократична България“ за 13 МИР-Пазарджик, и кандидатът за евродепутат Христо Петров - Ицо Хазарта, се срещнаха с граждани в областния град. Двамата кандидати направиха пешеходна разходка в централната част и посетиха градския пазар. Появата им предизвика оживление и бе приветствана от жителите на града, а много от тях се здрависаха и обсъдиха важни теми. Шотев и Петров представиха предизборната си програма и се поинтересуваха от проблемите на гражданите на община Пазарджик.

Кандидатът за евродепутат Христо Петров мотивира желанието си да стане част от Европейския парламент с намерението си да продължи започната битка за справедливост на осиновените хора, като им се осигури законова възможност да узнаят свободно кои са техните биологични родители.  Това е и причината слоганите  на неговата предизборна визитка да бъде „Един човек променя политиката“ и „Политиката променя хората“. Като изпълнение обещания към избирателите от предходните избори той подчерта „извоюването“ на двойно увеличение на джобните пари на децата, настанени в домове, както и инициатор и вносител на нов Закон за авторското право в интереса на българските творци, автори и продуценти. В настоящите избори той отново застава зад социалната кауза, подчинена на децата в неравностойно положение и тези, настанени в социални институции.

Използва известността си на успешен творец и инициира поредица от срещи с деца в цялата страна, като им предлага механизми за справяне с проблемите ми. Дори създава сдружение, което осигурява учители по рисуване, преподаватели по български и английски език, както и спортни занимания в няколко социални домове и също организира масови културни мероприятия. С една от последните му кампании успява да закупи и дари специализиран бус за деца с увреждания. Успява да издейства и летни лагери, които организира всяка година за деца от социални домове.

Ивайло Шотев, от своя страна, е народен представител в 47-то, 48-то и 49-то Народно събрание и заместник-министър на икономиката и индустрията. Икономист по образование, тъй обеща да продължи последователната си политика за българската икономика.

„Посетихме ежеседмичния пазар в Пазарджик, който се организира всяка сряда и на скоро възобнови дейността си. Имахме възможност да се срещнем с хора от Пазарджик и областта, които ни посрещнаха сърдечно, споделиха с нас виждането си за напредък във важни за тях звена и изразиха своето задоволство от връщането на битака в Пазарджик като важна културна точка за всички градове“, коментира Шотев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЗАМЕНЯМ АПАРТАМЕНТ В ПАЗАРДЖИК ЗА АПАРТАМЕНТ ВЪВ ВЕЛИНГРАД. 0896 357 762

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

СДРУЖЕНИЕ "БЪДЕЩЕ" - ГР. ПАЗАРДЖИК ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ РЕХАБИЛИТАТОР В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ С РАБОТНО ВРЕМЕ 4 ЧАСА, С МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, МОЖЕ И ПЕНСИОНЕР ИЛИ СТУДЕНТ. 0879 001 031
Всички