Пазарджик

Наградата на директора на НУ „Отец Паисий“ зарадва и много нейни колеги

  31.05.2024 09:01             
Наградата на директора на НУ „Отец Паисий“ зарадва и много нейни колеги

ПАЗАРДЖИК. Както вече писахме, всички наградени училищни директори в Пазарджик получиха куп заслужени поздравления за годишните награди "Св. св. Кирил и Методий", връчени им от кмета Петър Куленски. Но особено много поздравления след церемонията получи директорът на НУ „Отец Паисий“ - Динка Танчева, която бе наградена в категорията „Директор на годината в начално, помощно училище, център за подкрепа на личностно развитие“.

По думите на нейни колеги, Танчева е успяла да изгради висок имидж през годините, позитивно мислене, оригиналост, амбиция, отговорност, вкус към нетрадиционното. „Тя ръководи екип, който работи за развитие на потенциалните заложби и способности на всяко дете и неговото благополучие, уважавана е и успешно управлява училищните процеси, демонстрира високи компетентности и работата й е символ на изключителни професионализъм и преданост към това, което прави“, казват нейни колеги-директори. Според тях, Динка Танчева е постигнала необходимата хармония между стратегия и култура на образователната институция, затова е  вдъхновяващ пример за учители и ръководители в системата на образованието. Затова и наградата „Директор на годината“ в категория „Директор на годината в начално, помощно училище, център за подкрепа на личностно развитие“ е не само заслужено признание за директорката на НУ „Отец Паисий“, но и за цялостната образователна общност в Пазарджик.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. МОКРИЩЕ. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 500 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. БРАТАНИЦА. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 200 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ДАВАМ ПОД НАЕМ АПАРТАМЕНТ ГР.СОФИЯ-ЦЕНТЪР - 0885377334
Всички