Пазарджик

Комплекс „Човеколюбие“ се включи в инициативите на работническия спорт

  31.05.2024 11:27             
Комплекс „Човеколюбие“ се включи в инициативите на работническия спорт

В края на месец май Комплекс за социални услуги „Човеколюбие“ започна участието си в 27-ми Общински работнически спортни игри. Първата проява беше състезанието по тенис на маса, което се проведе в Спортна зала „Васил Левски“.

Два състезателни отбора – мъже и жени, съревноваваха сили с представители на местни фирми и институции – Затвора, В и К, ОД на МВР, Ди Ес Смит България АД и др. Участниците от Комплекс „Човеколюбие“ показаха отлична дисциплина, добри спортни умения и състезателен дух. Дамите се класираха отборно на трето място и получиха бронзови медали. На трето място в индивидуалната надпревара се нареди Мария Нуриева.

В началото на месец юни Комплекс „Човеколюбие“ ще се включи в още една проява на работническите игри – турнир по шах. С участието си в спортните събития потребителите от Комплекс „Човеколюбие“ развиват състезателните си умения, създават нови социални контакти и се включват в живота на местната общност. 

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЗАМЕНЯМ АПАРТАМЕНТ В ПАЗАРДЖИК ЗА АПАРТАМЕНТ ВЪВ ВЕЛИНГРАД. 0896 357 762

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

СДРУЖЕНИЕ "БЪДЕЩЕ" - ГР. ПАЗАРДЖИК ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ РЕХАБИЛИТАТОР В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ С РАБОТНО ВРЕМЕ 4 ЧАСА, С МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, МОЖЕ И ПЕНСИОНЕР ИЛИ СТУДЕНТ. 0879 001 031
Всички