Избори

На тези избори водим битка и за историята си, каза Драгомир Стойнев в Септември

  31.05.2024 15:56             
На тези избори водим битка и за историята си, каза Драгомир Стойнев в Септември

Това не са поредните избори, това е и битка за нашата история, за нашето минало, но и за нашето бъдеще.“ Това заяви водачът на листата на „БСП за България“ Драгомир Стойнев на среща с жители на община Септември.  Според него върви процес на подмяна на общественото съзнание. Той припомни, че този процес започна с подмяна на исторически факти в учебниците, с разрушаване на паметници и с опит да се подмени националният празник на България в Конституцията. Драгомир Стойнев бе категоричен, че това може да доведе и до подмяна на националната сигурност.

„Категорично се противопоставяме на действия, които могат да въвлекат България във военни конфликти“, каза водачът на листата на „БСП за България“. „Нека не позволяваме да имаме правителство, което да изпраща бронетранспортьори, да подарява на безценица ядрени реактори, а когато българският народ, българската икономика и българските региони искат подкрепа, то да вдига рамене и да казва, че неможе да ги подкрепи“, призова Стойнев. Той обърна внимание на предложението на „БСП за България“ за осъвременяване на процедурата по изработването на българските позиции при подготовката на решения в рамките на ЕС и отчитане на специфичните български национални интереси.

Водачът на листата акцентира и на ангажимента на държавата в опазване на сигурността и собствеността на гражданите. „Борбата с престъпността и корупцията продължава да изисква конкретни действия“, категоричен бе Стойнев. 

„От „БСП за България“ настояваме за подобряване на координацията в дейностите на структурите в системата за защита на националната сигурност и правоохранителните органи с цел пресичане на основните форми на организирана престъпност в икономиката – измамите с ДДС, прането на пари, контрабандата с горива и акцизни стоки, корупцията при обществените поръчки, посочи водачът на листата. Дълги години водим битки срещу тези порочни явления и феодализирането на общините, защото реформите на местно и национално ниво изискват хора с характер, морал и експертен опит“, заяви и втората в листата Петя Цанкова, която е представител на община Септември. В срещата участие взеха също кандидатите за народни представители Лиляна Мърхова-Присадникова, д-р Жечка Ташева, Гергана Ганева, Златка Златанова и Петя Цокова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0884 777 903 / 0888 412 845

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0884 777 903 / 0888412845
Всички