Регионът

Над двеста деца от Пещера гледаха театралното представление, подарък от „Биовет“ АД

  31.05.2024 17:15             
Над двеста деца от Пещера гледаха театралното представление, подарък от „Биовет“ АД

Над двеста деца от Пещера гледаха днес представлението "Палавникът" на сцената на НЧ"Развитие - 1873" в Пещера. Постановката бе безплатна за тях и е подарък от "Биовет" АД по случай утрешния Международен ден на детето - 1 юни.

На сцената трима актьори от хасковския театър "Иван Димов" разказаха как лудориите се случват в ежедневието ни, а вина за тях няма никой. Децата са палави по природа и всяка тяхна постъпка може да бъде изтълкувана грешно от възрастните. Актьорите бързо завладяха вниманието на децата и ги направиха съпричастни към самата пиеса, като непрекъснато контактуваха с тях по един или друг начин. 

"Беше много смешно през цялото време!", "На мен най-много ми хареса, че се катериха по стълбите!", "Аз ще я разкажа на мама, защото тя беше на работа и не можеше да дойде!", това бяха част от коментарите на малките зрители, които бяха на възраст от четири до десет години. Заедно с тях бяха и техните преподавателки от начален етап на обучението от всички пещерски училища. 

Малко преди спектакъла на центъра започна програмата на детските градини, където пък видяхме колко хубаво пеят и танцуват те. Поздрав към тях отправи и кметът Йордан Младенов, който им пожела весело и слънчево лято. 
(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЗАМЕНЯМ АПАРТАМЕНТ В ПАЗАРДЖИК ЗА АПАРТАМЕНТ ВЪВ ВЕЛИНГРАД. 0896 357 762

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

СДРУЖЕНИЕ "БЪДЕЩЕ" - ГР. ПАЗАРДЖИК ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ РЕХАБИЛИТАТОР В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ С РАБОТНО ВРЕМЕ 4 ЧАСА, С МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, МОЖЕ И ПЕНСИОНЕР ИЛИ СТУДЕНТ. 0879 001 031
Всички