Понеделник, 24 Юни 2024
 
Регионът

Концерт „Приказният свят на мечтите“ в Пещера за 1 юни

  31.05.2024 17:35             
Концерт „Приказният свят на мечтите“ в Пещера за 1 юни

Балони, усмивки на малки и големи, настроение и прекрасни деца изпълниха централния площад на Пещера. По случай 1-ви юни – Ден на детето, малчуганите от детските градини  и ЦПЛР- ОДК подготвиха за своите родители, приятели и гости музикална програма.

С концерт "Приказният свят на мечтите" участниците поздравиха присъстващите на пл. "България"и  се погрижиха да направят настроението още по-празнично. И докато едни танцуваха и пееха около сцената, други награждаваха с отличия младите таланти.

Детският празник се организира по инициатива на кмета на община Пещера Йордан Младенов. "С общи усилия ще дадем простор на всяко дете, ще го насърчим да споделя, да има позиция и да потърси подкрепа. За да расте волно и свободно в своя град, заедно с хората, които го обичат.", каза градоначалника в началото на празничното събитие.

Денят на детето не остана чужд за Васил Филев - председател на Общински съвет Пещера и зам.-кмета Гълъбина Карамитрева. На празничното шоу дойдоха общественици, преподаватели и възпитатели, писатели и творчески дейци.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЗАМЕНЯМ АПАРТАМЕНТ В ПАЗАРДЖИК ЗА АПАРТАМЕНТ ВЪВ ВЕЛИНГРАД. 0896 357 762

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

СДРУЖЕНИЕ "БЪДЕЩЕ" - ГР. ПАЗАРДЖИК ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ РЕХАБИЛИТАТОР В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ С РАБОТНО ВРЕМЕ 4 ЧАСА, С МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, МОЖЕ И ПЕНСИОНЕР ИЛИ СТУДЕНТ. 0879 001 031
Всички