Пазарджик

Полицаи гостуваха на децата от ОДЗ „Юрий Гагарин“

  31.05.2024 17:53             
Полицаи гостуваха на децата от ОДЗ „Юрий Гагарин“

Запознаха ги с работата си, а накрая почти всички деца искаха да станат полицаи

Полицаи от отдел „Охранителна полиция” при ОДМВР-Пазарджик гостуваха на деца от ОДЗ „Юрий Гагарин” в областния град. Посещението е по повод на предстоящия Международен ден на детето -1 юни. В изявата взеха участие и доброволци от Детското полицейско управление при НУ „Никола Фурнаджиев” в Пазарджик.

Пред малчуганите служителите на реда представиха отблизо работата на униформения полицай. Децата видяха облеклото и оборудването на служителите – униформи, палка, белезници, предпазна каска и щит, щурмова палка. Не бяха пропуснати и задължителните правила за безопасно поведение на пътя, като пешеходци или велосипедисти. Съвсем очаквано вниманието на всички бе привлечено особено от демонстрацията на служебното куче и неговия водач. И естествено всичко бе съпътствано с много смях и забавление.

Накрая почти всички малчугани изявиха желание да работят в полицията, а гостите им получиха благодарствена грамота и подарък от директора на детското заведение г-жа Жозефина Сертова.

По случай празника ръководството на ОДМВР-Пазарджик пожелава на всички малки и по-големи деца здраве, безгрижно детство и изпълнена с приятни изненади предстояща лятна ваканция.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЗАМЕНЯМ АПАРТАМЕНТ В ПАЗАРДЖИК ЗА АПАРТАМЕНТ ВЪВ ВЕЛИНГРАД. 0896 357 762

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

СДРУЖЕНИЕ "БЪДЕЩЕ" - ГР. ПАЗАРДЖИК ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ РЕХАБИЛИТАТОР В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ С РАБОТНО ВРЕМЕ 4 ЧАСА, С МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, МОЖЕ И ПЕНСИОНЕР ИЛИ СТУДЕНТ. 0879 001 031
Всички