Избори

В община Панагюрище искат запазването на българския лев

  31.05.2024 18:24             
В община Панагюрище искат запазването на българския лев

Кандидатите за народни представители на „Възраждане“ заедно с водача на листата за област Пазарджик бяха в Панагюрище.  Стоян Таслаков, Мария Джуркова, Цвятко Стефанов и Надежда Христоскова поговориха с панагюрци за местните проблеми и предстоящите избори.

Стефанов, който е с преференция 107 в листата и е роден във възрожденския град сподели, че действията на „Възраждане“ се одобряват в неговата община, защото приоритетите за запазване на българския лев и не въвличането ни във война срещу Русия са сред основните теми за местните.

„Не бива да позволяваме и един български крак на войник да стъпи в Украйна. Това не е наш конфликт. България може да се намеси само в преговорите за мир. Тази братоубийствена война трябва час по-скоро да спре.“, каза Таслаков в приятелски разговор с гражданите.

„Най-големият проблем на хората доскоро беше страхът и репресиите от    местната власт. Има насрочени извънредни избори за месец юни и се  надяваме местните да си изберем достойно управление на града ни.“, допълни Стефанов. 

Желязко Гагов също използва случая да поговори в кандидатите за народни представители от„Възраждане“  и подари на Стоян Таслаков своя стихосбирка.

„Възраждане“ е с №12 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Свързани