Избори

Костадин Костадинов: Народните представители от “Възраждане“ няма да присъстват на извънредното заседание

  31.05.2024 19:24             
Костадин Костадинов:  Народните представители от “Възраждане“ няма да присъстват на извънредното заседание

"Народното събрание за пореден път е осквернено и използвано за предизборна арена. Ние от "Възраждане" многократно сме заявявали, че то е с изчерпан кредит на доверие и не бива да взима никакви решения повече." Това заяви лидерът на партията Костадин Костадинов. "Важните за страната ни решения трябва да се взимат от  50 Народно събрание, за което призовавам българските граждани да излязат и масово да гласуват, защото само така ще разрешат политическата криза, като изберат българско, а не евроатлантическо правителство.

"Възраждане" няма да присъства на това извънредно заседание, защото то е поредният опит да се хвърли прах в очите на българите, докато  пред широко затворените очи на българските институции вече цяла седмица в Сърбия се чества т.нар. "български геноцид над сърбите" през 1918 г., което представлява груба историческа фалшификация. Правителството на ГЕРБ-ДПС-ППДБ замълча, както всеки път мълчи, когато трябва да застане твърдо и да отстоява запазването на историята и националните ни интереси.

Призоваваме заседанието да не се състои, а народните представители със съвест да не влязат  залата!", допълни Костадинов.

За "Възраждане" с номер 12 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъплетние!

 


Свързани