Пазарджик

За изявени успехи: Лайънс клуб награди Михаела Стефанова и Емил Вълчев от Спортното училище

  01.06.2024 12:00             
За изявени успехи: Лайънс клуб награди Михаела Стефанова и Емил Вълчев от Спортното училище

ПАЗАРДЖИК. айънс клуб Пазарджик за трета поредна година награди изявени спортисти. Сега парични награди по 1000 лева получиха двама ученици от Спортното училище - Емил Вълчев - сребърен медалист от Европейското първенство по джудо, и Михаела Стефанова, която се състезава на финала на Световното първенство по фехтовка за девойки.

Наградата на Лайънс клуб се дава за спортни постижения и отличен успех. Михаела и Емил изразиха своята благодарност и споделиха, че това ще ги мотивира да продължат да се стремят към най-високите върхове в спорта и училище.

За Михаела тази парична сума идва точно навреме, защото така ще може да участва на Европейското първенство по фехтовка за жени, което започва тази седмица в Турция.

Строг режим, постоянство и силна воля - това пък е формулата за успеха според Емил Вълчев, за когото тази година е особено успешна. Той сподели, че далечната му цел е Олимпиадата в Лос Анджелис и ще положи всички усилия да я постигне. И Михаела, и Емил са сред най-добрите спортисти в техните дисциплини, но това не ги спира да мечтаят за още по-големи постижения. От своя страна директорът на Спортното училище Георги Георгиев пожела на младите спортисти да са все така всеотдайни, за да постигнат мечтите си.

 


Свързани