Пазарджик

За изявени успехи: Лайънс клуб награди Михаела Стефанова и Емил Вълчев от Спортното училище

  01.06.2024 12:00             
За изявени успехи: Лайънс клуб награди Михаела Стефанова и Емил Вълчев от Спортното училище

ПАЗАРДЖИК. айънс клуб Пазарджик за трета поредна година награди изявени спортисти. Сега парични награди по 1000 лева получиха двама ученици от Спортното училище - Емил Вълчев - сребърен медалист от Европейското първенство по джудо, и Михаела Стефанова, която се състезава на финала на Световното първенство по фехтовка за девойки.

Наградата на Лайънс клуб се дава за спортни постижения и отличен успех. Михаела и Емил изразиха своята благодарност и споделиха, че това ще ги мотивира да продължат да се стремят към най-високите върхове в спорта и училище.

За Михаела тази парична сума идва точно навреме, защото така ще може да участва на Европейското първенство по фехтовка за жени, което започва тази седмица в Турция.

Строг режим, постоянство и силна воля - това пък е формулата за успеха според Емил Вълчев, за когото тази година е особено успешна. Той сподели, че далечната му цел е Олимпиадата в Лос Анджелис и ще положи всички усилия да я постигне. И Михаела, и Емил са сред най-добрите спортисти в техните дисциплини, но това не ги спира да мечтаят за още по-големи постижения. От своя страна директорът на Спортното училище Георги Георгиев пожела на младите спортисти да са все така всеотдайни, за да постигнат мечтите си.

 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0884 777 903 / 0888 412 845

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0884 777 903 / 0888412845
Всички