Избори

Уличното осветление в с. Ветрен дол е подменено с помощта на “Възраждане“

  02.06.2024 15:00             
Уличното осветление в с. Ветрен дол е подменено с помощта на “Възраждане“

Стоян Таслаков – водач на листата за област Пазарджик, и общинският съветник от „Възраждане“ в община Септември Иванка Кърджийска, се срещнаха с кмета на с. Ветрен дол, който им показа новото улично осветление и им благодари за дарените средства.

С финансовата подкрепа на „Възраждане“ и с вложени лични пари кметът успя да подмени осветлението на селото.

„Община Септември абдикира съвсем умишлено от своите задължения по поддръжка на селата Ветрен дол и Славовица, като двете населени места дори са били изключени от списъците за дезинсекция“, каза Иванка Кърджийска, която от месеци активно се е ангажирала с проблема с осветлението във Ветрен дол. Тя допълни, че благодарение на общите усилия с кмета и упоритостта на „Възраждане‘ с участието на Стоян Таслаков, местното население се радва на ново, модернизирано осветление.

Кърджийска разкри, че проекта за подмяна на уличното осветление в съседното с. Варвара е близо 100 хил. лв. и след неговата подмяна са инсталирани по-голям брой осветителни тела, отколкото е нужно.

„От това става ясно, че община Септември умишлено не отпуска средства за с. Ветрен дол“, коментира проблема и Стоян Таслаков.

Възраждане е с N12 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. МОКРИЩЕ. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 500 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. БРАТАНИЦА. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 200 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ДАВАМ ПОД НАЕМ АПАРТАМЕНТ ГР.СОФИЯ-ЦЕНТЪР - 0885377334
Всички