Крими

Спипаха шофьорка без книжка, на градус и под въздействието на наркотици

  03.06.2024 13:22             
Спипаха шофьорка без книжка, на градус и под въздействието на наркотици

ЮНДОЛА-ВЕЛИНГРАД. Перничанка, която се оказа сериозна нарушителка на правилата за движение по пътищата, предизвика инцидент на шосето между Юндола и Велинград. Движейки се с несъобразена скорост, 45-годишната дама от Перник навлязла с лек автомобил „БМВ“ в лентата за насрещно движение. Там последвал удар в джип „Порше“, управляван от 45-годишен жител на близкото велинградско село Пашови. За радост няма сериозно пострадали хора, но на двете возила са нанесени значителни материални щети.

На мястото пристигнали екипи на РУ-Велинград, които тествали и двамата водачи с дрегер. Оказало се, че дамата е зад волана под въздействието на 1.32 промила алкохол, на наркотични вещества и е без шофьорска книжка. Свидетелството и било отнето за друго извършено от нея нарушение на Закона за движението по пътищата. Тя е задържана в ареста на РУ-Велинград за срок от 24 часа, а спрямо нея се водят бързи производства.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЗАМЕНЯМ АПАРТАМЕНТ В ПАЗАРДЖИК ЗА АПАРТАМЕНТ ВЪВ ВЕЛИНГРАД. 0896 357 762

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

СДРУЖЕНИЕ "БЪДЕЩЕ" - ГР. ПАЗАРДЖИК ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ РЕХАБИЛИТАТОР В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ С РАБОТНО ВРЕМЕ 4 ЧАСА, С МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, МОЖЕ И ПЕНСИОНЕР ИЛИ СТУДЕНТ. 0879 001 031
Всички