Избори

Среща с хората от Боримечково направиха кандидатът на ДПС Осман Мурадов и активисти на Движението

  05.06.2024 09:25             
Среща с хората от Боримечково направиха кандидатът на ДПС Осман Мурадов и активисти на Движението

Среща с хората от село  Боримечково проведе кандидатът за народен представител Осман Мурадов. На нея присъстваха кмета на Боримечково Велин Георгиев, общинският съветник от ДПС в община Лесичово Ифет Топалова, председателят на Областния съвет на ДПС - Пазарджик Юмер Хамза и общинският председател на ДПС - Пазарджик.

На предизборната среща бяха представени листата на ДПС за Европейски парламент и кандидатите за народни представители от Пазарджишки избирателен район. Присъстващите поставиха и основните проблеми на селото на които трябва да се търси решение:

- реконструкция на водопроводната мрежа и асфалтиране на улиците в селото;

- липсата на обществен транспорт от селото до общинския център и областния град също не са маловажна пречка за хората. Така те нямат достъп до адекватно здравеопазване, както и до институциите, когато им се налага да получават документи, а също така и ако трябва да пазаруват продукти, каквито не са налични в магазинната им мрежа.

За да подкрепите листата на ДПС гласувайте с №28.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. МОКРИЩЕ. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 500 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. БРАТАНИЦА. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 200 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ДАВАМ ПОД НАЕМ АПАРТАМЕНТ ГР.СОФИЯ-ЦЕНТЪР - 0885377334
Всички