Пазарджик

Музиката привлича хиляди тийнейджъри в Пазарджик за старта на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024

  05.06.2024 11:44             
Музиката привлича хиляди тийнейджъри в Пазарджик за старта на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024

Най-голямото музикално турне в България идва в Пазарджик на 8 юни с нови артисти и вълнуващи изненади

Както "Знаме" писа, тази година Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour за първи път стартира своята лятна обиколка от Пазарджик, където на 8 юни музиката ще кара хиляди български тийнейджъри да пеят и танцуват в ритъма на песента. Пилотният концерт ще даде начало на най-дългоочакваното лятно музикално събитие с много изненади, позитивни емоции и незабравими моменти.

От 18:00 часа в парк „Острова“ феновете ще могат да видят и чуят на живо едни от най-обичаните и талантливи български музикални изпълнители – DARA, Torino & Pashata, Михаела Маринова, Dara Ekimova и Боро Първи. За първи път на сцената на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour ще се качи и музикалната фурия Мила Роберт, а звездно завръщане към турнето ще направи Криско. DJ Mascota и McP ще се погрижат за доброто настроение преди и по време на изпълненията, а Remi Toin ще постави начало на събитието с епични танцови движения.

Преди големия старт в 18:00 ч., когато артистите ще завладеят сцената, Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour са подготвили фестивална зона с тематични кътове, много забавления и игри, както и вълнуващи изненади. Лабиринтът на Coca-Cola, Кутията на късмета, Колелото на късмета – тези и още куп готини активности ще очакват музикалните фенове още в 16:00 в парк „Острова“. Във фестивалната зона на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour, посетителите могат да се насладят на готини забавления и свежи напитки, да участват за вълнуващи награди и  да се заредят с много емоции още преди грандиозния старт на концерта.

Като допълнение към всичко това, посетителите ще имат възможността да се срещнат и с едно от най-емблематичните лица сред създателите на съдържание – Емил Конрад, който ще присъства на концерта в Пазарджик, за да се срещне с любимите си фенове и да се забавляват заедно.

Организаторите отново си поставят за цел събирането и рециклирането на еквивалента на броя раздадени по време на концертите бутилки и кенове. Специални активности с награди ще мотивират феновете, за да утвърдят Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour като турне с нулев отпадък.

Ексклузивна информация за турнето, уникални кадри от всички концерти и любопитни новини могат да бъдат намерени на Facebook страниците на Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria, както и в Instagram профилите Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria.

Повече за Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour

От 2016 г. Coca-Cola и The Voice обединяват усилия, за да предложат на феновете едно разтърсващо музикално изживяване, наречено Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour. Хитовото турне предлага спектакъл, поднесен изцяло на живо от най-обичаните музиканти, артисти и танцьори в страната. Турнето има за цел както да подкрепи българските изпълнители, така и да зарадва многохилядната публика, очакваща концертите на любимите си звезди всяка година. През 2024 г. феновете могат да очакват незабравими преживявания, много изненади и страхотни забавления във всеки от шестте града-домакини по време на турнето.

 


Свързани