Четвъртък, 04 Юли 2024
 
Пазарджик

Съпругата на загинал полицай ни кани на две благотворителни инициативи за деца-сираци

  06.06.2024 07:24             
Съпругата на загинал полицай ни кани на две благотворителни инициативи за деца-сираци

Съпругата на загинал полицай от Пазарджик организира две благотворителни събития в помощ на деца на загинали служители на МВР. Стефани тасева го прави съвместно с фондация „Емил Шарков“ в памет на съпруга си Иван Тасев и ни кани на авто- мото шествие в петък, 7 юни, и концерт в събота, 8 юни. 

Да припомним, че 35-годишният младши автоконтрольор Иван Тасев почина на 4 декември 2022 г. след като бе тежко ранен при инцидент на магистрала "Тракия" на 26 ноември. Той и колегата му обезопасяваха с патрулка полагането на пътна маркировка по аутобана, когато бяха ударени от автомобил в района на 107-и километър. За живота му в продължение на 9 дни се бориха в УМБАЛ "Свети Георги" в Пловдив, където беше настанен с тежка черепно-мозъчна травма… Смъртта на Иван Тасев попари не само близките му, но и неговите колеги, които коментираха, че е работил в продължение на 10 години в сектор "Пътна полиция" в Пазарджик и освен че е притежавал богат опит като професионалист, е бил и много добър човек и колега. Младият полицай остави сираче малко дете.

„Казвам се Стефани Тасева и преди година и половина за последен път видях топлите, искрящи очи и пленителната усмивка на моя невероятен съпруг…“  Така започва поканата за благотворителните събития в социалните мрежи.

„Една от най-тежките загуби в живота ни е смъртта на близък човек, а още по-съкрушително е когато този човек е твоят свят, опората на семейството, любимия…  И както се казва в едно спиращо дъха ми стихотворение на прекрасната Мирела Темелкова „В замяна на сърцето му добро, мога да обещая само едно – да го обичам и ценя, поне докато дишам на тази земя!“, а аз ще добавя - и да съхраня паметта му. Защото докато ни има нас и нашите близки ще са живи, чрез нас!... Нека всеки от нас почете паметта на Иван и си спомни за всички близки и роднини, които са на небето и се грижат за нас!“, пише в поканата си за двете благотворителни събития опечалената жена.

На 7 юни (петък) от 18:00 часа ще се проведе авто и мото шествие, като сборният пункт ще е на Автопазара (Битака). Шествието ще премине по ул. „Стоян Ангелов“ – ул. „Александър Стамболийски“ – бул. „Христо Ботев“ – бул. „Мария Луиза“ – ул. „Пловдивска“ – на кръговото кръстовище обратен завой – ул. „Пловдивска“ – ул. „Константин Величков“. Шествието ще завърши с поднасяне на цветя пред паметника на загинали служители от системата на МВР, намиращ се пред сградата на Областна Дирекция на МВР, на площад „Съединение“ №3.

 На 8 юни (събота) от 11:00 часа на площад „Константин Величков“ (Тортата) ще се проведе благотворителен концерт.  Ще участват децата от детска градина „Снежанка“, група „Незабравка“, децата от детска градина „Здравец“ -  4-та Б група, танцови състави „Чудесия“, „Чавдар“, ДТС "Зора" при НЧ "Зора-1903" с. Радилово, Младежка фолклорна танцова група –Пловдив... Водещ ще бъде Ваня Иванова – фризьорът, носител на рекорда „Гинес“ за най-много вдигнати коси.

„Знаме“


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. МОКРИЩЕ. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 500 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. БРАТАНИЦА. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 200 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ДАВАМ ПОД НАЕМ АПАРТАМЕНТ ГР.СОФИЯ-ЦЕНТЪР - 0885377334
Всички