Крими

Полицейският бюлетин на 6 юни 2024 г.

  06.06.2024 12:35             
Полицейският бюлетин на 6 юни 2024 г.

Млад мъж направил опит за кражба от магазин е засечен от работещите в него и предаден на служители от РУ-Пазарджик. Вчера следобед служители в магазин, намиращ се в търговски комплекс, засекли млад мъж, който бръкнал в касата на обекта. Апашът успял да вземе банкнота с номинал от 100 лева и опитал да избяга, но бил спипан от служителите в магазина. На мястото незабавно пристигна екип на РУ-пазарджик, който установил, че това е 22-годишен жител на пловдивското село Триводици. Извършителят е задържан за срок от 24 часа, а спрямо него се води бързо производство.

Три момичета и един мъж притежаващи наркотици са заловени от полицаи в Пазарджик и Септември. Служители от участък „Изток“ в Пазарджик засекли 18-годишна жителка на Панагюрище. Последвала проверка, при която униформените установили наличието на 6 полиетиленови топчета със синтетичен канабиноид. По аналогичен начин са спипани две 18-годишни тийнейджърки от селата Мало Конаре и Ковачево, както и 21-годишен от пазарджишкото село Огняново. У тях пазарджишки и септемврийски полицаи намерили същия по вид наркотично вещество. Спрямо четиримата са образувани бързи производства.

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик       


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЗАМЕНЯМ АПАРТАМЕНТ В ПАЗАРДЖИК ЗА АПАРТАМЕНТ ВЪВ ВЕЛИНГРАД. 0896 357 762

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

СДРУЖЕНИЕ "БЪДЕЩЕ" - ГР. ПАЗАРДЖИК ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ РЕХАБИЛИТАТОР В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ С РАБОТНО ВРЕМЕ 4 ЧАСА, С МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, МОЖЕ И ПЕНСИОНЕР ИЛИ СТУДЕНТ. 0879 001 031
Всички