Спорт

Хебър набор 2009 е шампион на Областната група

  06.06.2024 16:59             
Хебър набор 2009 е шампион на Областната група

Малките футболисти на Хебър набор 2009 завършиха сезона като шампиони в Областна група Пазарджик. Момчетата на Марио Георгиев и Васил Кузманов получиха своя трофей за победители непосредствено след последния мач за сезона,а именно градското дерби с отбора на ДФК Орлета. „Орлетата“ спечелиах домакинството си с 2:1, след като по-рано през сезона отстъпиха на стадион „Георги Бенковски“ с 3:1. Хебърци си бяха осигурили предсрочно титлата, но мачът показа, че в едно дерби винаги има заряд. За „зелените“ взеха участие доста момчета, които през сезона останаха с по-малко минути, но това по никакъв начин не омаловажава победата за „сините“ възпитаници на Стоян Костов. Играчите на Костов можеха да се поздравят и с по-убедителен успех, но добрите намеси на вратаря Теодор Козарев оставиха „зелените“ в мача. Хебър съумя да изравни след добра контраатака, но малко преди края след подобна атака Благой Полежански се измъкна и вкара красив гол за 2:1,с който донесе победата за „сините“.

След двубоя се състоя и церемонията по награждаване на шампиона, а триумфът на хебърци е напълно заслужен. Пред момчетата предстои ваканция и ранен старт на подготвителния период,с цел участие догодина в Елитна група U16.

Поздравления за добрата работа треньорите на Хебър Марио Георгиев и Васил Кузманов, получиха от ръководството на клуба.Тяхната ваканция ще е по-кратка,защото сериозната работа,по отношение на селекция и подготовка тепърва започва!

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. МОКРИЩЕ. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 500 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. БРАТАНИЦА. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 200 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ДАВАМ ПОД НАЕМ АПАРТАМЕНТ ГР.СОФИЯ-ЦЕНТЪР - 0885377334
Всички