Пазарджик

Второ дарение от Австрия получи МБАЛ-Пазарджик

  07.06.2024 06:29             
Второ дарение от Австрия получи МБАЛ-Пазарджик

Изпълнителният директор на фондация „АДРА-България“ Мариан Димитров посети МБАЛ-Пазарджик, за да достави второ дарение от Австрия.

„Отново сме тук, за да направим дарение, както обещахме преди месец, когато бяхме в болницата. Сега даряваме доплер видеозон с два трансдюсера, детско легло тип кошара, две санитарни колички за отпадъци, медицински шкаф за медикаменти, стойка за системи и 5 кашона с медицински ръкавици.

Дарението е осигурено от австрийската държавна болница Леобен чрез бившия директор на фондацията в Австрия Валтер Махер и се осъществява чрез АДРА-България.

Продължаваме партньорството си с областната болница в Пазарджик и по този начин да подкрепяме нуждаещите се от медицински грижи в община Пазарджик“, отбеляза изпълнителният директор на фондацията Мариан Димитров.

Той обясни, че фондация АДРА-България съществува от 35 години и е фокусирана върху предоставяне на образование, здравни грижи и реакции при спешни нужди.

В Пазарджик благотворителната организация разполага с център за обществено-обслужващи грижи, който предоставя безплатни прегледи и скрининг на социално значими заболявания, дентална грижа и следболнична рехабилитация.

„Продължаваме да работим с вдъхновение и емпатия към хората на Пазарджик“, допълни Мариан Димитров.

Сърдечно благодарим на дарителите. Пожелаваме им здраве, успехи и още много реализирани благотворителни инициативи.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0884 777 903 / 0888 412 845

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0884 777 903 / 0888412845
Всички