Избори

Борбата ни за запазване на лева и невъвличането ни във войната продължава! – категоричен е Стоян Таслаков на закриването на кампанията на ПП “Възраждане“ в Пазарджик /ВИДЕО И СНИМКИ/

  07.06.2024 09:48             
Борбата ни за запазване на лева и невъвличането ни във войната продължава! – категоричен е Стоян Таслаков на закриването на кампанията на ПП “Възраждане“ в Пазарджик /ВИДЕО И СНИМКИ/

Снощи структурата на "Възраждане" в Пазарджик с концертна програма закри предизборната си кампания  в центъра на Пазарджик - на площад "Константин Величков" /Тортата/. Фолкорна програма, в която имаше и хора, и песни, включително "Я кажи ми, облаче, ле бяло", изпълнено от солистката на Ансамбъл "Пазарджик" Ива Гидикова, заредиха с настроение присъстващите симпатизанти на ПП "Възраждане".

Водачът в листата на ПП "Възраждане" Стоян Таслаков представи кандидатите на партията за 13 МИР-Пазарджик: Иван Маринов от Велинград, Мария Джуркова от Пещера, Иванка Кърджийска от Септември, Лазарин Николчев от Пазарджик, Момчил Хаджиев от Ракитово, Цвятко Стефанов от Панагюрище, Атанас Атанасов от Брацигово, Надежда Христоскова от Лесичово и Павел Александров от Велинград.          

Стоян Таслаков каза и кои са приоритетите в следващия парламент.

"Българските граждани са ни натоварили с нечовешки очаквания. От нас се изисква да сме супермени, не знам дали го осъзнавате, но когато правихме с вас кампанията, хората ни казваха: „Вие сте последната ни надежда“. И това е така. Ние осъзнаваме нашата отговорност и не бива да губим доверието на хората. Приоритетите на "Възраждане", независимо каква ще е подредбата в следващия парламент – думата за това ще имат българските граждани, са следните:

Първо, ще продължим нашата борба за запазване на българския лев. Ще искаме задължително референдум за това.

Второ, ще искаме абсолютни гаранции, че България няма да бъде въвличана с жива сила във войната в Украйна.

Трето, ще премахнем санкциите срещу Русия, които убиват нашата икономика, само защото в Брюксел са ни наредили така. Но това е пагубно за българския бизнес.

Четвърто, ще продължим да се борим с местния феодализъм. Знаете какво става в нашите общини в областта - овладени от корупция самозабравили се кметове. Всеки ден ви показваме във видеа, че ние сме непримирими и сме всъщност единствените които се борим за хората", допълни Таслаков.

На площада се извиха кръшни хора, а накрая всички си направиха снимка с дрон с вдигнати ръце и глави - като символ на надеждата, че на България предстои по-добро бъдеще. 

За "Възраждане" - с номер 12 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление.


Свързани