Избори

Костадин Костадинов: Гласувайте! Изборите са начин да изхвърлите политическия боклук

  09.06.2024 17:51             
Костадин Костадинов: Гласувайте! Изборите са начин да изхвърлите политическия боклук

Председателят на "Възраждане" - Костадин Костадинов, гласува в секция 313 в ОУ "Стоян Михайловски" в град Варна. След като упражни правото си на глас Костадинов даде изявление пред журналисти и за своите последователи в социалните мрежи. 

"Няма нищо лошо в това честичко да изхвърляш боклука, а изборите са точно това - начин да изхвърлиш боклука от политиката", каза Костадинов в социалната мрежа Фейсбук. Той благодари на всички, които не са се поддали на пропагандата, която натрапва на хората мисленето, че изборите са нещо лошо.

"Представете си ако не ви харесва правителството и да трябва да чакате 4 години, за да ги изхвърлите или накажете съответно, или другият вариант - да чакате между 6 и 12 месеца, защото последните няколко години имаме избори на половин-една година. Това позволи много голям политически боклук да бъде изхвърлен както от парламента, така и от изпълнителната власт"  категоричен е Костадинов. И добави: "Имаме да свършим още много работа."
 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. МОКРИЩЕ. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 500 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. БРАТАНИЦА. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 200 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ДАВАМ ПОД НАЕМ АПАРТАМЕНТ ГР.СОФИЯ-ЦЕНТЪР - 0885377334
Всички