Избори

Изборният процес на територията на областта приключи

  09.06.2024 21:51             
Изборният процес на територията на областта приключи

Изборният процес на територията на областта приключи. Няма данни за възникнали тежки престъпления и нарушения на обществения ред.

Създадена е необходимата организация за полицейска охрана при транспортирането на изборните материали от секционните избирателни комисии до общините и до сградата на РИК-Пазарджик. След обработката на изборните книжа и документи под полицейска охрана те ще бъдат транспортирани до ЦИК в столицата.

За времето от 04 юни до днес звената „Български документи за самоличност" в ОДМВР-Пазарджик и районните управления са издали общо 43 удостоверения за гласуване, като само в днешния ден те са 11 .

Припомняме на гражданите, че с оглед извършване на транспортирането на изборните материали тази вечер бул. „България” в гр.Пазарджик от кръстовището с ул. „Цар Иван Шишман” до кръстовището с улица „Княз Александър Батенберг” ще бъде затворен за движение за пътни превозни средства.

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЗАМЕНЯМ АПАРТАМЕНТ В ПАЗАРДЖИК ЗА АПАРТАМЕНТ ВЪВ ВЕЛИНГРАД. 0896 357 762

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

СДРУЖЕНИЕ "БЪДЕЩЕ" - ГР. ПАЗАРДЖИК ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ РЕХАБИЛИТАТОР В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ С РАБОТНО ВРЕМЕ 4 ЧАСА, С МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, МОЖЕ И ПЕНСИОНЕР ИЛИ СТУДЕНТ. 0879 001 031
Всички