Крими

Полицейският бюлетин на 14 юни 2024 г.

  14.06.2024 12:32             
Полицейският бюлетин на 14 юни 2024 г.

Трима са задържани в арестите на полицейските управления в Пазарджик и Септември заради притежание на наркотици. На една от улиците в областния град автопатрул при РУ-Пазарджик засякъл 18-годишен жител на септемврийското село Ковачево. Последвала проверка, при която униформените установили, че младежът носи в себе си 11 полиетиленови топчета със суха зелена листна маса. След направен полеви наркотест се оказало, че става дума за синтетичен канабиноид. Сходни са и случаите с 20-годишен от гр. Септември и 35-годишен от пазарджишкото село Огняново. У тях също били открити макар и по-малки количества от същия по вид наркотично вещество. Спрямо тримата се водят бързи производства.

Бързи производства се водят и спрямо трима водачи, които са управлявали автомобилите си под въздействие на алкохол или наркотици. На кръстовище във Велинград местни полицаи засекли «Мерцедес» с водач 22-годишен Пещерец. Последвали проверки с технически средства, при които се оказало, че той е зад волана под въздействието на дрога. При подобна проверка на улица в Септември е установено, че 19-годишен от село Варвара управлява «Ауди» също под въздействието на наркотични вещества. Автопатрул от РУ-Пазарджик спрял «Фолксваген», управляван от 60-годишен пазарджиклия. Станало ясно, че мъжът е зад волана с 1.92 промила концентрация на алкохол. И тримата шофьори са задържани за срок от едно денонощие в арестите на полицейските управления във Велинград , Септември и Пазарджик.

 

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЗАМЕНЯМ АПАРТАМЕНТ В ПАЗАРДЖИК ЗА АПАРТАМЕНТ ВЪВ ВЕЛИНГРАД. 0896 357 762

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

СДРУЖЕНИЕ "БЪДЕЩЕ" - ГР. ПАЗАРДЖИК ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ РЕХАБИЛИТАТОР В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ С РАБОТНО ВРЕМЕ 4 ЧАСА, С МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, МОЖЕ И ПЕНСИОНЕР ИЛИ СТУДЕНТ. 0879 001 031
Всички