Ясно е името и на последния депутат от 13 МИР-Пазарджик

  14.06.2024 16:50             
Ясно е името и на последния депутат от 13 МИР-Пазарджик

Ясно е името и на последния - осми, депутат от 13 МИР-Пазарджик. Вече писахме ТУК, че със сигурност от нашия многомандатен район влизат Екатерина Захариева, Стефан Мирев и Дафинка Семерджиева от ГЕРБ - СДС, Искра Михайлова и Небие Кабак от ДПС, Стоян Таслаков от "Възраждане", Ивайло Шотев от "Продължаваме промяната - Демократична България" и не бе ясно дали последният осми мандат е за водача на "БСП за България" Драгомир Стойнев или за втвората в листата Петя Цанкова. Преди минути Стойнев направи изявление:

„Благодаря на хората, които подкрепиха мен и партията ми - БСП, в Старозагорско и Пазарджишко! Екипите и кандидатите и в двете области показаха, че социалистите са отговорни и разумни, на фона на политическите и обществените трусове“, заяви Стойнев и допълни, че ще влезе в Народното събрание като представител на област Стара Загора, но работата му за Пазарджик и региона, ще продължи.

„Наистина ни предстои много работа – и в областите, и в партията, и в Парламента“, каза Стойнев. Според него посоката на БСП е стабилност в страната и разумна политика навън.

„Продължаваме да работим за хората, а не за корпорациите. Продължаваме да виждаме България като разумната сила в региона, със своя тежест и отговорности на фактор за стабилност“, каза още Драгомир Стойнев.

(Зн)


Свързани