Други

Наши съграждани по чудо не се убиха на магистралата заради дупка и камъни

  14.06.2024 17:11             
Наши съграждани по чудо не се убиха на магистралата заради дупка и камъни

"За пореден път търся причина да остана в България , вече рязко намаляха! След 4 часа прекарани на АМ Тракия, в следствие на инцидент случил се поради факта, че моста в посока София на 35 км има дупки рушаща се настилка и отчупили се от асфалта парчета огромни и от моста камъни! Жива и здрава съм, благодаря на БОГ, отново хората, които не са си свършили работата ще си измият ръцете убедена съм!", написа във Фейсбук съгражданката ни Владислава Касапова. Медсестрата от Пазарджик, която работи в столична болница, преди това се обади в редакцията на "Знаме", все още в шок след случилото се. "Мостът се руши, както и настилката - в окаяно състояние са! Гумата се пръсна и добре, че шофирах с 90 км/ч, а не със 130! Успяхме да се пристроим в аварийната лента - слава Богу, живи и здрави! От камъните, които бяха в дупката и на пътя, имам щети и по двигателя - сега отдолу тече масло. Чаках с часове, а когато дойдоха представители на Агенция "Пътна инфраструктура", само замаскираха дупката, без да дойдат и да попитат добре ли сме!", негодува младата жена.

На местопроизшествието дошла и полиция, но униформените обяснили, че не могат да съставят протокол, защото нямало друг участник в ПТП, а нямало категорични данни, че потсрадалото МПС не може да се придвижи на собствен ход. По-късно дошла и Пътна помощ.

Със сигурност Владислава Касапова ще си търси правата срещу Агенцията - за материалните щети застрахователят ще го направи, след като изплати обезщетение съобразно извършения ремонт. За морални щети обаче гражданите имат право да съдят отговорника за пътното поддържане.

За подобен случай наскоро - как затсраховател осъди наша общинска администрация за дупка, четете ТУК.

(Зн)
 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

СДРУЖЕНИЕ "БЪДЕЩЕ" - ГР. ПАЗАРДЖИК ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ РЕХАБИЛИТАТОР В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ С РАБОТНО ВРЕМЕ 4 ЧАСА, С МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, МОЖЕ И ПЕНСИОНЕР ИЛИ СТУДЕНТ. 0879 001 031

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825
Всички