Спорт

Джудистите на “Кодокан“ днес и утре се борят за медали в Хърватска, Румъния и Панагюрище

  15.06.2024 10:30             
Джудистите на “Кодокан“ днес и утре се борят за медали в Хърватска, Румъния и Панагюрище

Няколко важни състезания предстоят днес и утре за СК „Кодокан“, а татамитата са на три фронта у нас и зад граница. Така на 15 и 16 юни в Хърватска ще се проведе Европейската купа по джудо за мъже и жени. Пазарджишкият отбор има трима представители на това престижно състезание. За класиране в челните места ще се борят Йоана Манова, деветокласникът от Спортното училище Христо Димитров и Мариян Палев, който вече е студент в НСА и продължава да печели слава за своя клуб и роден град.

Отново днес за Денислав Медаров започва сериозно изпитание, тъй като той е сред  участниците в Балканиадата по джудо за юноши младша възраст, която се провежда в Румъния. Конкуренцията е сериозна, но надеждите на младия джудист и неговите треньори от „Кодокан“ са за добро представяне и медали.

С амбиция за престижно класиране заминават състезателите на „Кодокан“ и на „Топалов оупън“ в Панагюрище – състезанието стартира днес се провежда за осма поредна година. Участие в него са заявили над 1000 джудисти от 19 държави.

Успех на кодоканци!

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЗАМЕНЯМ АПАРТАМЕНТ В ПАЗАРДЖИК ЗА АПАРТАМЕНТ ВЪВ ВЕЛИНГРАД. 0896 357 762

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

СДРУЖЕНИЕ "БЪДЕЩЕ" - ГР. ПАЗАРДЖИК ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ РЕХАБИЛИТАТОР В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ С РАБОТНО ВРЕМЕ 4 ЧАСА, С МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, МОЖЕ И ПЕНСИОНЕР ИЛИ СТУДЕНТ. 0879 001 031
Всички