Четвъртък, 04 Юли 2024
 
Пазарджик

Кметът Куленски награди 120 отличници в края на учебната година

  17.06.2024 10:09             
Кметът Куленски награди 120 отличници в края на учебната година

ПАЗАРДЖИК. В петък, 14 юни, на тържествена церемония кметът на община Пазарджик Петър Куленски връчи специални отличия на 120 ученици, завършили средното си образование с отличие. Настроението в зала „Маестро Георги Атанасов“ бе повече от празнично.

"Постиженията на всички ученици са повод за гордост не само за близките им, но и за града ни. Затова церемония, която е част от програмата на Община Пазарджик за поощрение „Добрият пример е в Пазарджик“, е насочена към всички младежи от Общината, проявили висока гражданска активност и постигнали високи резултати в различните области на науката, образованието, изкуството и спорта. Постиженията на отличниците са доказателство за това, че с упоритост, труд и воля всичко е възможно. Нека успехът им е пример за подражание не само за връстниците им, но и за всички нас", коментираха от.общинската администрация. Най-много бяха наградените от Езикова гимназия „Бертолт Брехт” - 53, следвана от Професионална гимназия по икономика и мениджмънт - 19 и Профилирана математическа гимназия „Константин Величков” - 16. Останалите отличници бяха от Професионална гимназия по механоелектротехника, Спортно училище, Професионална гимназия по химични и хранителни технологии, Професионална гимназия по строителство и архитектура, Профилирана гимназия „Иван Сергеевич Аксаков“, Средно училище „Георги Бенковски”, Средно училище „Георги Брегов” и Професионална гимназия по фризьорство и ресторантьорство.

ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ СЪБИТИЕТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. МОКРИЩЕ. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 500 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. БРАТАНИЦА. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 200 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ДАВАМ ПОД НАЕМ АПАРТАМЕНТ ГР.СОФИЯ-ЦЕНТЪР - 0885377334
Всички