Пазарджик

Годишен концерт в ОДК

  17.06.2024 15:55             
Годишен концерт в ОДК

Вълнуваща годишна музикална продукция събра над 50 деца от школите по медни духови инструменти с преподаватели Николай Кривошийски и Емил Балабанов, школа по пиано с ръководител Ирина Байрактарова, школа по флейта с ръководител Венера Ланджова , кларинет с ръководител Гочо Праков, обой и саксофон с ръководител Катерина Мирчева.В залата, пълна с родители, деца и почитатели на музикалното изкуство прозвучаха класически, съвременни и популярни мелодии, соло, дуети, ансамблови творби .Георги Харисков от РУ на МВР постави начало на лятната полицейска академия в ОДК, като запозна деца и родители с бъдещата съвместна дейност и летни занимания по превенция на вредни зависимости.Плакети за завършване получиха Андреа Димитрова и Мария Мариновска , които ще продължат образованието си извън Велинград. Възпитаникът Васил Ганев, който вече учи в музикална паралелка в гр. Пазарджик изненада публиката с прекрасно музициране. На финала на концерта децата получиха грамоти за отлично представяне и лакомства, заниманията по музика продължават и през ваканционния период , като предстоят участия на школите в празниците на културата и ателиета на открито.

Катерина Мирчева

Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. МОКРИЩЕ. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 500 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. БРАТАНИЦА. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 200 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ДАВАМ ПОД НАЕМ АПАРТАМЕНТ ГР.СОФИЯ-ЦЕНТЪР - 0885377334
Всички