Спорт

Веселин Великов изведе 22 футболисти, включително 4 нови, Хебър за пръв път с летен лагер - в Словения

  17.06.2024 19:28             
Веселин Великов изведе 22 футболисти, включително 4 нови, Хебър за пръв път с летен лагер - в Словения

С 22 футболисти, сред които четирима нови, Хебър стартира подготовката си за новото първенство в Първа лига. Преди това новият тсарши треньор на тима Веселин Великов представи пред журналисти помониците си Левон Апкараян (помощник), Венко Димов (треньор на вратари) и Владислав Георгиев (кондиционен треньор) и подчерта неколкократно, че Любо Пенев е вдигнал високо летвата, но вярва, че ще изгради боеспособен отбор за Първа лига. ."Днес започваме официално с предсезонната си подготовка, после заминаване на лагер в Словения на 28 юни, там ще изиграем пет контроли. Когато се върнем, ще се готвим за контролата със Спартак Варна", каза Веселин Великов пред журналитси. "Знаех, че няма да е лесно, нямаме време за празни приказки, трябва да се работи и да надграждаме това, което е направено от Любослав Пенев. Той вдигна летвата много високо и трябва да се докажем на другите отбори в елитната лига", добави още 47-годишният специалист.
 
Пред погледа на председателя на УС на Хебър Владимир Гаджев и верни фенове в дебютното занимание на новия старши-треньор Веселин Великов се включиха Мартин Райнов (Локо Пд), 
Радослав Терзиев (Спартак Вн) и Хуго Озее (Крумовград). Утре към заниманията на тима трябва да се присъедини и Георги Търтов от Славия. На проби в Хебър са вратарят Марсио Ла Роса (Кабо Верде), и защитниците Петро Дологов (Украйна) и Кристиян Андонов (Ботев-Ихтиман). Тренировки с отбора започнаха и четирима състезатели от школата на Хебър - Кристиян 
Янакиев, Костадин Велчев, Христо Груев и Мариан Иванов.
 
През седмицата се очакват още футболисти на проби, както и нови попълнения с договори. С Хебър днес нов договор парафора крилото Олексий Збун. Нови пердложения са отправени още към Ангел Бастунов, Йохан Н'зи и Стефан Цонков, поясни Веселин Великов. През седмицата хебърци ще тренират едноразово и двуразово, наблягайки на упражненията за обща физическа подготовка. Заниманията в домашни условия ще продължат до 27-ми юли, когато заминава на двуседмичен лагер в Словения за пръв път в новата си история. Там момчетата на Веселин Великов ще изиграят пет контролни мача срещу елитни съперници от Словения, Хърватия и Румъния. 
Да припомним, че новият сезон за Хебър започва с домакинство на Спартак Варна, а сезонът в efbet Лига стартира на 19 юли.
 
Ето и момчетата, кито са на разположениена Веселин Великов към момента:
 
Вратари:
 
Петър Дебърлиев
Мартин Янков
Боян Загорски
Марсио Ла Роса(Кабо Верде, проби)
 
Защитници:
 

Божидар Пенчев
Николай Николаев
Мартин Михайлов
Иван Дишков
Хуго Озее(Крумовград)
Радослав Терзиев(Спартак Вн)
Петро Долгов(Украйна, проби)
Кристиан Андонов(Ботев Ихтиман, проби)
 
 
Полузащитници:

Богомил Божуркин
Мартин Райнов (Локо Пд)
Стилиян Тисовски
Сашо Лебанов
Атанас Кабов
Христо Груев(Хебър II, проби)
Кристиян Янакиев(Хебър II, проби)
Костадин Велчев(Хебър II, проби)
 
 
Нападатели:
 

Шейх Диаманка
Октай Хамдиев
Георги Търтов(Славия)
Мариан Иванов(Хебър II, проби)
 
 
 
 

Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0884 777 903 / 0888 412 845

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0884 777 903 / 0888412845
Всички