Регионът

Община Стрелча започва проект по изграждане на канализация на бул. „Руски“

  20.06.2024 17:42             
Община Стрелча започва проект по изграждане на канализация на бул. „Руски“

С новия проект за изграждане на канализационна мрежа по булевард "Руски", който стартира от днес, общинското ръководство  вече втори мандат продължава възходящата линия на развитие на община Стрелча.

Кметът инж. Георги Павлов разясни, че изграждането на канализация на участъка от булеварда, включващ двете нива от бензиностанцията до колектора на моста на река Стрелчанска Луда Яна е само първата фаза на цялостния проект за ремонт на канализацията, водопровода, асфалтирането и благоустрояването на обекта.

Той подчерта, че както във всички ремонти на уличната мрежа, така и тук ще бъде постигната максимална ефективност и резултати, които ще бъдат от полза на живеещите и преминаващите по тази важна входно-изходна артерия на града.

Проектът „Изграждане на канализационна мрежа по бул. „Руски“ от о.т. 282 до РШ на съществуващ главен колектор до моста на р. Стрелчанска Луда Яна и ул. „Димитър Благоев” локално платно, от о.т. 282 до о.т. 324 на бул. „Руски” в гр. Стрелча“ е финансиран със средства от държавния бюджет.

(Зн)


Свързани