Пазарджик

Обществената поръчка за ремонта на моста на Марица е вече факт

  21.06.2024 14:09             
Обществената поръчка за ремонта на моста на Марица е вече факт

ПАЗАРДЖИК. От днес стартира процедурата за избор на изпълнител – процесът ще отнеме време и е важно да имаме готовността за още търпение, съобщи кметът на община Пазарджик Петър Куленски. Ето какво още коментира той:

- Целево е мостът не просто да бъде рехабилитиран, а това да се случи качествено и с всички взети мерки за неговата устойчивост напред във времето. Благодарен съм на всички, които положиха усилия процедурата да бъде задействана - общинска администрация, областна управа, Агенция „Пътна инфраструктура“.

От встъпването ми в длъжност положихме нееднократно усилия, за да насочим фокуса на отговорните за моста и ремонта му държавни институции. Няма да спрем с вниманието си докато не го видим такъв, какъвто трябва да бъде – ремонтиран, модернизиран и сигурен за всеки преминаващ през него.

В началото на следващата седмица ще проведем среща с органите на КАТ, за да решим важния въпрос с реорганизацията на движението по време на ремонта, за което обществеността ще бъде своевременно информирана. Извиняваме се на гражданите за дискомфорта, който ще понесат от временното преустановяване на движението по моста, но ремонтът е повече от належащ.

Истината е, че не можем да очакваме националните органи да предвещават сериозността на всеки проблем в страната – усилията на местно ниво именно за акцентирането върху тях е това, което прави разликата. Ще продължаваме да работим проактивно с държавните институции за всеки един важен за новия облик на Пазарджик проект и занапред.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. МОКРИЩЕ. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 500 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. БРАТАНИЦА. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 200 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ДАВАМ ПОД НАЕМ АПАРТАМЕНТ ГР.СОФИЯ-ЦЕНТЪР - 0885377334
Всички