Пазарджик

Мажоретките от „Мега“ ви канят на концерт под надслов: „Ние създаваме история“

  25.06.2024 11:57             
Мажоретките от „Мега“ ви канят на концерт под надслов: „Ние създаваме история“

ПАЗАРДЖИК. На концерт-продукция под надслов: "Ние създаваме история", състезателите от спортен клуб „Мега“ ще демонстрират новия олимпийски спорт - чирлидинг, който техният лицензиран клуб развива в град Пазарджик. Те са носители на множество отличия от Държавни първенства и турнири по чирлидинг и мажоретни спортни дисциплини, както и от международни фестивали в различните стилове развивани от тях.

Утре вечер (26 юни), в театъра, ще изпълнят 14 танца в две различни спортни направления - чирлидинг и мажоретни спортни дисциплини, като представяните стилове са Фристайл помпони, фристайл джаз, батон хореография на място, помпон хореография на място и други. Началото е в 19 часа.
Водещ ще е актьорът Димитър Терзиев, а в концерта ще се включат и приятелите на „Мега“, развиващи се в музикално направление - вокално-инстументална група към Обединено училище „Христо Ботев“, село Калугерово с ръководител Вили Миленина. На сцената ще видим още участник в последния сезон на "Гласът на България" - Вили Миленина.
- Ще се радваме да споделим нашия малък празник с всички желаещи да ни подкрепят и да ни помогнат в развитието на нашия спорт! Входът е свободен. Очакваме ви – приканват от „Мега“.

(Зн)


Свързани