Крими

Полицаи вгорчиха годежа на 15-годишен – той ги замеря с бутилки

  30.06.2024 07:02             
Полицаи вгорчиха годежа на 15-годишен – той ги замеря с бутилки

СЕПТЕМВРИ. Полицията вгорчи годежа на 15-годишен тийнейджър, а медената приказка приключи с белезници и арест, научи „Знаме“. През седмицата  писахме на сайта, че  двама млади мъже и един непълнолетен се озоваха в ареста на РУ-Септември за това, че умишлено пречат на полицейските органи да изпълняват задълженията си. Малко след полунощ, на 25 юни, в Районното управление бил получен сигнал за висока музика, идващ от една от улиците в града в ромската махала зад гробищния парк. На мястото пристигнал дежурен автопатрул и установил, че се вихри купон. Униформените разпоредили на празнуващите да предоставят документи за самоличност, да спрат музиката и да не нарушават нощната тишина. Вместо това получили категоричен отказ да се изпълнят полицейските разпореждания. Дори почерпените с алкохол младежи хвърлили няколко празни бутилки по униформените полицаи, след което избягали, а за щастие нямало пострадали униформени. Не след дълго те са установени и задържани в ареста. Оказало се, че това са двама млади мъже на 20 и 18-години, както и 15-годишен техен сътрапезник. Именно момчето било най-агресивно и гневно спрямо органите на реда. Оказало се, че те му „развалили“ купон в чест на току-що сключен годеж…

Вместо чаши с шампанско обаче звъннали белезници. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.270, ал.1 от Наказателния кодекс.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. МОКРИЩЕ. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 500 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. БРАТАНИЦА. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 200 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ДАВАМ ПОД НАЕМ АПАРТАМЕНТ ГР.СОФИЯ-ЦЕНТЪР - 0885377334
Всички