Други

От 1 юли общественият транспорт в Пазарджик минава на лятно разписание

  28.06.2024 13:53             
От 1 юли общественият транспорт в Пазарджик минава на лятно разписание

В разгара на лятото, по време на отпускарските месеци юли и август, до края на лятната ваканция на учениците, превозните средства от обществения градски и междуградски транспорт в Пазарджик ще пътуват с лятно разписание. Новата схема влиза в сила от първи юли, понеделник.

Промяната касае разписанието на тролейбусите, автобусите, пътуващи по вътрешноградските линии и автобусите, обслужващи селата от общината.

От трите транспортни дружества мотивират изменението с приключване на учебната година и силно намаления пътникопоток в разгара на лятото, и отпуските. Промяната е традиционна и се практикува всяко лято. Информация за промените в разписанията на различните линии са обявени в превозните средства, на официалните страници на транспортните дружества, както и на сайта на Автогара Пазарджик.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. МОКРИЩЕ. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 500 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. БРАТАНИЦА. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 200 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ДАВАМ ПОД НАЕМ АПАРТАМЕНТ ГР.СОФИЯ-ЦЕНТЪР - 0885377334
Всички