Понеделник, 01 Юли 2024
 
Регионът

В музея в Батак вече продават билети и онлайн, предлагат и дигитален печат

  29.06.2024 11:12             
В музея в Батак вече продават билети и онлайн, предлагат и дигитален печат

"Приятели, с удоволствие ви информираме, че вече можете да закупите онлайн билети за посещение на Исторически музей – Батак, бързо и лесно, чрез платформата на URBO. Билетите са достъпни както през нашия сайт, така и през Facebook и Instagram страниците ни. Купуването на онлайн билети ви осигурява възможност да планирате вашето посещение, като избягвате опашките и си гарантирате незабравимо изживяване в музея", съобщават от Историческия музей в Батак..

КУПЕТЕ БИЛЕТИ ТУК

"Развитието на технологиите създава все повече възможности. Едно от предимствата на днешния дигитален свят са дигиталните билети. Така наречените „умни билети“ са идеалното съвременно решение. Само помислете колко човека ще посетят музея, носейки мобилните си телефони – да, по всяка вероятност абсолютно всички, което улеснява значително достъпа и предотвратява ситуации като забравяне, изгубване или унищожаване на билети, както и невъзможност да се закупят, поради липса на терминал за безкасово разплащане", напомнят от музея. .

И припонмят кои са основните предимства на дигиталните билети:

Съвременните хора са свикнали с лесно онлайн изживяване и очакват ясна, прозрачна комуникация. Това прави електронните билети идеално решение. Веднага щом клиентът направи своята поръчка, той незабавно получава имейл за потвърждение, съдържащ електронен билет. В най-идеалния случай, клиентът има възможността да принтира билета, да го добави в своя „портфейл“ на телефона или просто да го покаже на входа като файл от мейла. Сега всеки, който има смартфон, на практика всеки човек, винаги има своите билети със себе си, където и да отиде.

Значително се ускорява процесът на контрол на достъпа на посетителите. Това позволява избягването на струпване на опашки и хора на едно място и бърз достъп до експозициите.

Едно от най-големите предимства на дигиталните билети е, че са достъпни по всяко време навсякъде. Само с едно кликване на телефона, без който никой не излиза никъде днес, вече може да видите, сканирате, разпечатате или платите – всичко е винаги у вас, без излишни документи, нужда от пари в брой или опасност от забравяне и изгубване на билета. Това значително улеснява достъпа до експозициите и прави изживяването приятно за посетителите.

Разбира се, освен билети чрез платформата на URBO, през сайта на музея, страниците в социалните мрежи Facebook и Instagram, посетителите могат да ги закупят по дзобрия стар начин - както и на място.

В Историческия музей може да получите и диитален печат.

(Зн)


Свързани