Крими

За часове: Две ПТП с електрически тротинетки в Септемврийско

  01.07.2024 12:29             
За часове: Две ПТП с електрически тротинетки в Септемврийско

Два инцидента с електрически превозни средства са регистрирали полицаите от РУ-Септември пред уикенда, съобщиха от ОД МВР-Пазарджик. Около 21.45ч. в събота на пътя между гр. Септември и село Злокучене 25-годишен водач на лек автомобил „Мерцедес“ застигнал и блъснал 54-годишен мъж от пазарджишкото село Юнаците. Удареният се движел по посока на движението с електрическа триколка. В резултат на инцидента по-възрастният е транспортиран и настанен в МБАЛ-Пазарджик с фрактура на ключица и няколко ребра. Шофьорът на леката кола е тестван с технически средства, като пробите му за употреба на алкохол и наркотици на отрицателни. Водачът на триколката е отказал да бъде тестван и да му бъде взета кръвна проба за лабораторен анализ. По случая е образувано досъдебно производство.

Другият инцидент станал няколко часа по-рано на улица в Септември. В полицейското управление се получил сигнал за самокатастрофирал мъж с електрическа тротинетка-тип чопър. Незабавно към мястото били насочени автопатрул на пътна полиция от РУ-Септември и „Спешна помощ“. Пристигайки униформените установили, че водач и собственик на нерегистрираното електрическо возило е 50-годишен септемвриец. Последвал тест с дрегер, при който уредът отчел „скромните“ 3.84 промила концентрация на алкохол в издишания въздух. Спрямо шофьора е образувано бързо производство.


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. МОКРИЩЕ. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 500 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. БРАТАНИЦА. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 200 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ДАВАМ ПОД НАЕМ АПАРТАМЕНТ ГР.СОФИЯ-ЦЕНТЪР - 0885377334
Всички