Четвъртък, 04 Юли 2024
 
Регионът

Дневният център „Св.Св. Козма и Дамян“ празнува 13-ия си рожден ден

  02.07.2024 10:58             
Дневният център „Св.Св. Козма и Дамян“ празнува 13-ия си рожден ден

ПАНАГЮРИЩЕ. Дневният център за пълнолетни лица с увреждания „Св. Св. Козма и Дамян“ в Панагюрище празнува своя тринадесети рожден ден.

Официални гости на тържеството бяха ВрИД кмет на Община Панагюрище Петър Каменски, Анелия Караколева, началник на отдел “Социални дейности и здравеопазване“ в Общинска администрация, директорите на социални услуги на територията на община Панагюрище и новоизбраният кмет на Общината г-н Желязко Гагов.

В приветствието си директорът на Дневен център за пълнолетни лица с увреждания „Св.Св.Козма и Дамян“ Нина Калоянова подчерта, че в работата си екипът й е воден от чувства като емпатия, толерантност, отдаденост, обич и внимание към всеки потребител на услугата. Дневният център за пълнолетни лица с увреждания е един от най-авторитетните не само на общинско ниво, каза тя и като доказателство посочи високите оценки на одитите, които са направени досега на социалната институция.

С топли думи към екипа и потребителите на социалната услуга се обърна Желязко Гагов, който вече положи клетка като кмет. Той пожела ползотворна работа на екипа и обеща подкрепа от Община Панагюрище. Като подарък от Община Панагюрище празнуващите получиха микровълнова печка, която ще се използва за трудотерапия.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. МОКРИЩЕ. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 500 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. БРАТАНИЦА. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 200 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ДАВАМ ПОД НАЕМ АПАРТАМЕНТ ГР.СОФИЯ-ЦЕНТЪР - 0885377334
Всички