Спорт

На Европейското: Българската щафета на “Шампион“ на косъм от медал в петобоя!

  02.07.2024 19:54             
На Европейското: Българската щафета на “Шампион“ на косъм от медал в петобоя!

АНКАРА. На косъм от медал бяха днес на Европейското първенство по модерен петобой U 17 в турската столица Анкара българската щафета в състав Георги Илиев и Томас Григоров – състезатели на СК „Шампион“ (Пазарджик). Двамата завоюваха петото място в крайното касиране при ожесточена конкуренция и близки резултати.

„Разликите в точките са минимални, както са пети и така можеше и да са трети, просто късмета не беше с нас. След фехтовката и препятствията бяхме три, след първо място в плуването също трети. На комбинацията - бягане и стрелба, тръгнахме от трета позиция на Хендикап и завършихме пети. Мисля, че просто не издържахме психически, правили сме и по добри времена, но това е положението в момента! Но първенството продъжава и се надяваме на поне два финала, за да зарадваме Пазарджик и България“, коментира пред „Знаме“ председателят на СК „Шампион“ и треньор Валентин Георгиев.

Разбира се, петото място никак не е малък успех. Стискаме палци!

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. МОКРИЩЕ. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 500 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. БРАТАНИЦА. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 200 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ДАВАМ ПОД НАЕМ АПАРТАМЕНТ ГР.СОФИЯ-ЦЕНТЪР - 0885377334
Всички