Други

Гадателката Севинч от Нова махала: Няма да се формира редовно правителство

  03.07.2024 10:10             
Гадателката Севинч от Нова махала: Няма да се формира редовно правителство

Избирателите ще се откажат от политиците - не се вижда и краят на войната в Украйна

България отново се изправя пред дилемата ще има ли редовно правителство след парламентарните избори или пак ще управлява служебно. Вълнува се и от войната в Украйна и колко дълго тя ще продължи. За тези важни за страната ни събития коментира гадателката и народна лечителка от Нова махала Севинч Балакчъ преди дни за книжното издание на "Знаме". Читателите ни знаят, че тя има дарбата и да лекува, и да познава.

- Г-жо Балакчъ, как виждате управлението на България след 9 юни?

- Полиците са в безизходица, няма да има редовно правителство. Ще продължаваме да се радваме на служебния премиер Главчев. Политиците горе не се допитват до хората, а мислят само за доброто на близките си. Промяната ще дойде с нови политици, готови да помагат на народа си. Новата партия „Величие“ няма опита и възможностите да промени нещата. Ниската избирателна активност показа, че българите не виждат смисъл да гласуват. На следващите избори те ще се откажат и от политиците.

- Дали ще има нови избори през есента?

- Дай, Боже, да доживеем до наесен. Ако има, резултатът пак ще се повтори и отново криза в политиката. Днес е важно да се вземем в ръце, да сме единни и позитивни. Нека да не чакаме какво ни казват отвън, а сами да решаваме съдбата си. Нека да възродим производството и да не се надяваме само на парите от Европа. Нека да съхраним ценностната си система и възвърнем загубеното у нас самите. Защото и ние, и България, страдаме. Днес сме в период на оцеляване. Нека го направим заедно.

- Кога виждате края на войната в Украйна?

- Няма да е скоро. Колкото повече са оръжията, толкова по-дълго ще продължат сраженията между двата народа. България изнася масово боеприпаси, от които умират хора. В кой век сме сега, за каква демокрация и свобода говорим? Зеленски да не търси по света военна подкрепа, а да седне на масата за преговори, защото в родината му няма да останат мъже и момчета. Което е страшно.

Не бива в бъдеще евентуално на украинска земя Америка да настанява арсенали против Русия. Президентът Путин за войната чертае нов път, което не е за подценяване. Той ще се съюзи със силни във военно отношение държави. Моята прогноза е, че през 2027 година САЩ и Китай много силно ще обтегнат отношенията си. Каква ще е ролята на съюзниците на Путин към войната, можем само да гадаем. Защо никой не казва, че тя е започнала преди много години и се твърди, че се води едностранно. Моето пожелание е войната да спре тук и сега.

Пенка МИХАЙЛОВА

Наши ясновидки познаха за изборите - прогнозите им вече се сбъдват

В броя си от 2 февруари „Знаме“ публикува предсказанията на ясновидките Илияна Чаушева - Гюкчен и Айтен Мичева за това какви важни събития очакват българите през новата 2024 г.

Какво се сбъдна досега от прогнозите на гадателките?

Илияна Чаушева – Гюкчен предрече, че през март т. нар. сглобка ще се разпадне и че през втората половина на годината ще се проведат парламентарните избори. (Почти позна за 9 юни.) Потвърждава се и неспокойната обстановка в Европа и света – продължават военните действия в Украйна и Ивицата Газа. Повишаване на слънчевите изригвания също е факт. Както и на вирусните заболявания, сред които напоследък и болестта коклюш.

А дали опасенията са Гюкчен, че новоизбраните управници повече ще объркат държавата и дали до 2026 г. българи масово ще се връщат в родината си? Ще почакаме да видим дали тези предсказания на пещерката ще се сбъднат?

Айтен Мичева от Нова махала също позна, че напролет ще има скандал в политическата сглобка и че ще се отиде на нови парламентарни избори. Ще има и ново управление на държавата. От тази година започва периода на катаклизми в света – апокалипсис на енергийно и политическо равнище, уточнява ясновидката и успокоява, че фатални събития не се очакват, страната ни е под специална защита.

Дали ще ни люлеят силни земетресения, които, според Айтен, не са изключени, предстои да разберем. През седмицата трус имаше съвсем близо до нас, за щастие без пострадали… Дано се разминем с евентуалните предсказания на ясновидката.

- Важно е да вървим в правилния път и Господ да ни помага, казва Айтен Мичева.

Въпреки нестабилността на политическата и управленска обстановка в България, двете гадателки предричат, че през 2024 г. България тръгва към светлината и духовността.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. МОКРИЩЕ. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 500 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. БРАТАНИЦА. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 200 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ДАВАМ ПОД НАЕМ АПАРТАМЕНТ ГР.СОФИЯ-ЦЕНТЪР - 0885377334
Всички