Регионът

Тежка катастрофа между камион и кола край село Левски, водач е затиснат в купето

  03.07.2024 15:02             
Тежка катастрофа между камион и кола край село Левски, водач е затиснат в купето

За тежък пътен инцидент при село Левски съобщиха преди минути от ОД МВР-Пазарджик. Катастрофата е в началото на панагюрксото село. По първоначални данни ПТП-то е между влекач с ремарке и лек автомобил Фолксваген, и двата с пернишка регистрация. Сериозно пострадал и затиснат в автомобила е водачът на леката кола – възрастен мъж от село Попинци. Към момента на мястото са изпратени екипи на РУ-Панагюрище, които да регулират движението и да запазят местопроизшествието. Аварийно-спасителен екип на Пожарната в Панагюрище на място с режещи инструменти в момента вади пострадалия водач. Има и линейка на Спешна помощ, която да го транспортира в болница, за да се установят какви травми и наранявания има водачът. Той е контактен.

Оглед на местопроизшествието се прави от дежурна група при РУ-Панагюрище.

„Апелираме към всички водачи, които пътуват от Пазарджик в посока Панагюрище да шофират с повишено внимание в района на село Левски – и с по-ниска от разрешената за участъка скорост“, призова говорителят на дирекцията Мирослав Стоянов.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. МОКРИЩЕ. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 500 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. БРАТАНИЦА. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 200 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ДАВАМ ПОД НАЕМ АПАРТАМЕНТ ГР.СОФИЯ-ЦЕНТЪР - 0885377334
Всички