Други

Делян Пеевски, председател на ДПС: Ще изпълня волята на хората, искат да има правителство! Не бива да подаряваме България на Путин и на всякакви „спасители“

  03.07.2024 14:53             
Делян Пеевски, председател на ДПС: Ще изпълня волята на хората, искат да има правителство! Не бива да подаряваме България на Путин и на всякакви „спасители“

Аз ще изпълня волята на хората. Хората, в цялата страна съм ги видял, искат правителство. България трябва да има правителство. Ние трябва да се грижим за нашите хора. Аз, като лидер на ДПС съм отговорен само пред хората на ДПС, това заяви лидерът на ДПС Делян Пеевски пред журналисти в Народното събрание.

 
ДПС се управлява от своя председател. Аз съм председател на ДПС, отсече Пеевски.
 
За разрив в отношенията с Почетния председател на ДПС Делян Пеевски отсече: В личен план – не, в партиен план, аз ще изпълня волята на хората.
 
ДПС трябва да изпълни волята на своите избиратели. Нашите избиратели са ни пратили тук да имаме правителство. Ако нямаме правителство с първия, с втория и с третия мандат, подаряваме България на Путин. И на всякакви спасители, напомни Делян Пеевски.

Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. МОКРИЩЕ. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 500 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. БРАТАНИЦА. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 200 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ДАВАМ ПОД НАЕМ АПАРТАМЕНТ ГР.СОФИЯ-ЦЕНТЪР - 0885377334
Всички