Други

Осман Мурадов е новият зам.-областен управител на Пазарджик

  03.07.2024 17:08             
Осман Мурадов е новият зам.-областен управител на Пазарджик

Както писахме днес, със заповед на министър-председателя Димитър Главчев, считано от днешния 3 юли, от длъжността заместник-областен управител на Пазарджик е освободен Стефан Димитров. С друга своя заповед министър-председателят назначи за заместник-областен управител на област Пазарджик Осман Мурадов. Очаква се утре новият заместник-областен управител да встъпи в длъжност и да бъде представен пред служителите на Областна администрация Пазарджик. Землякът ни бе народен представител от Движението за права и свободи в XLVIII народно събрание. Той е председател на Областния съвет на Младежко ДПС – Пазарджик. Бил е общински съветник, избран от листата на ДПС в община Батак.

Мурадов е роден на 27 януари 1990 г. в село Нова махала. Средното си образование съм завършва в Математическа гимназия „Константин Величков“ в Пазарджик. Завършва специалност „Икономика на транспорта“ и магистърска степен по „Икономика на търговията“ в Университета за национално и световно стопанство (УНСС) в София, след което следва специалност „Право“ в УНСС.


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. МОКРИЩЕ. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 500 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. БРАТАНИЦА. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 200 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ДАВАМ ПОД НАЕМ АПАРТАМЕНТ ГР.СОФИЯ-ЦЕНТЪР - 0885377334
Всички