Регионът

Областният съвет на ДПС излезе с декларация: Да намерим пътя на ЗАЕДНОСТТА един към друг!

  04.07.2024 14:46             
Областният съвет на ДПС излезе с декларация: Да намерим пътя на ЗАЕДНОСТТА един към друг!

На фона на очертаващото се разцепление в Движението за права и свободи преди минути Областният съвет на ДПСизлезе с декларация. В нея ръководството призовава за „заедност“. Ето го и пълният текст на декарацията, подписана от облатсния председател Юмер Хамза

„Уважаеми колеги,

След провеждането на последните парламентарни избори ДПС показа исторически висок резултат и това ни направи втора политическа сила в България! Това затвърди усещането, че сме незаобиколим фактор в политическия живот на страната. Не сме били на това ниво повече от десетилетие.

Този резултат е функция на колективно тяло на организацията на всички нива, на ръководството на партията и на каузата в сърцата на нашите членове.

ДПС и членовете не бива да бъдат поставяни пред избори, които биха навредили на този прекрасно работещ колективен организъм.

Всички много добре знаем, че такава постановка ще бъде изключително пагубна и по отношение на партията, и по отношение на нейното бъдеще, и то в условията на задаващите се седми предсрочни парламентарни избори, пед които предстои да се изправим.

Както сме казвали много пъти, каузата на ДПС в услуга на хората е най-важното нещо. Тази кауза има нужда от единство и осъзнаване, че разцепление и отрицание в партията не ни е нужно.

Тя не може, както без своя идеен създател в лицето на Почетния председател д-р Ахмед Доган, така и без доказалото се оперативно ръководство в лицето на г-н Делян Пеевски.

Ние имаме нужда и от двамата!

Тяхната обща и синхронна работа през годините ни даде това усещане за СИЛА и ОТГОВОРНОСТ.

Затова в името на бъдещето на организацията и нейния просперитет се обръщаме към всички членове и симпатизанти на партията и към най-високите нива на ръководството да намерим пътя на ЗАЕДНОСТТА един към друг!

Председател на Областен съвет на ДПС-Пазарджик

Юмер Хамза /подпис/“.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. МОКРИЩЕ. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 500 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ФИРМА „ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ“ АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. БРАТАНИЦА. ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 200 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 933 ЛВ., ТЕЛ. 0888 141 977.

ДАВАМ ПОД НАЕМ АПАРТАМЕНТ ГР.СОФИЯ-ЦЕНТЪР - 0885377334
Всички